muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
Христо Вичев
Казвам се Христо Вичев и съм джаз китарист и композитор
цялата статия
11.7.2011 На 3-ти юли, в 22 часа, с последните акорди на “New York, New York”
10.12.2010 Мраз, сиво като козината на плъх небе, мирис на мъгла и неизбежно идващ сняг
10.12.2010 Незабелязано минава новината за гостуването на именития барабанист в столицата ни
нов профил
Музикус ви кани да създадете свой профил
Да превърнем музикалния портал Muzikus.bg в средище на родната музика, място където тя да се популяризира и всеки, който се интересува, да може да получи нужната му информация.

Какво трябва да направите?
Достатъчно е да се регистрирате в системата, което Ви дава право да създадете свой потребителски профил и да споделяте информация.

За читатели:
Чрез линка "лични данни" можете да промените информацията в своя акаунт и да активирате/деактивирате потребителския си профил като публично достъпен.

За групи, клубове, фестивали и др. в каталога Музиконтакт:
Профилите на групите, клубовете, фестивалите, медиите, издателствата, магазините и т.н. са част от базата данни Музиконтакт. Всички данни, които подложите на редакция, ще се появят както в каталога Музиконтакт, така и на Вашата страница с потребителския профил.

Чрез създаването на свой профил и блог на Вашата музикална група, клуб, фестивал, медия, фирма, издателство, магазин и др. можете активно да участвате в изграждането на портала – да информирате широката публика за концертите си, да публикувате новини за вас и да предлагате за слушане свои mp3 записи, да запознаете другите потребители с предмета на вашата дейност. Имате възможност да обновявате информацията в профила си при неоходимост и така да поддържате актуалността й. Може да улесните установяването на професионален контакт с вас или да намерите нужната ви информация в базата данни на други потребители. Целта на секция Музиконтакт е да се събере на едно място изчерпателна, достъпна и полезна информация за всички заинтересовани.
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.