muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
търси в музиконтакта
в целия музиконтакт
на дистрибутора на марката
в името на събитието
музиконтакт

АМАдеа Мюзик

ул. "Генерал Скобелев" 10, бизнес център "Кирил и Методий", ет. 4, офис 8, 8000, Бургас, България
tel.: 0888 545 859
уеб: официална уебстраница myspace facebook twitter
 

„АМАдеа Мюзик” е музикална компания, базирана в България. Нейно подразделение е независимия лейбъл „АМАдеа Рекърдс”, основан през 2007, чиято мисия е да разпространява качествена и стилна музика от всички жанрове по целия свят.
Дейността на музикалната компания е свързана с осигуряване на възможно най-добри условия за рекламиране и дистрибуция на музикални творби, а също и за цялостно развитие на артисти.
Района на Балканите и Източна Европа е с висок потенциал от талантливи автори и изпълнители, все още неполучили възможност за представяне на техните творби чрез съвременните начини за дистрибуция и АМАдеа с готовност се зае да помогне за това. Веднага след старта на своята дейност към АМАдеа се насочиха артисти и от другите части на света. Привличането на все повече нови артисти към музикалната компания понастоящем е една силно прогресивна тенденция поради откритата и бърза комуникация на лейбъла в тази посока, както и поради предоставянето на изключително добра административна система за обмен на информация между лейбъл и артист при спазване принципите на прозрачност и коректност.

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.