muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
търси в музиконтакта
в целия музиконтакт
на дистрибутора на марката
в името на събитието
музиконтакт

www.muzikus.bg

Александър Стамболийски 205, 1000, София, България
уеб: официална уебстраница facebook
 

1. Порталът предлага и информация от света на музиката, включително новини за подготовката и издаването на албуми, за концерти на територията на България и извън нея, репортажи и фотогалерии от различни музикални събития, интервюта и секции ориентирани към интересите на активните музиканти. Сред основните приоритети на портала са актуалността на разработваните теми, жанровото разнообразие и новините от регионите. За постигането на тези цели редакцията разчита именно на активното участие на посетителите на портала.

2. В рубриката “Музиконтакт” музикантите, групите, музикалните клубове, организаторите на концерти и фестивали могат да създават свои профили и да представят в тях себе си и своята продукция, да информират широката аудитория за концертите си, да публикуват новини и да предлагат даунлоуд на свои mp3 записи. Така в изграждането на портала ще могат активно да участват и неговите потребители и да допълват информациите за музикалните събития и фестивалния живот през цялата година.

3. В рубриката “Базар” потребителите могат да публикуват безплатно обяви, в които не само да препродават старите си инструменти и техника, но да осъществяват по-лесно контакт помежду си .

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.