muzikus.bg на facebook
Muzikus.bg homepage
новина

AC/DC ще дойдат за първи път у нас

18.12.2009 | секция: новини

AC/DC ще дойдат за първи път у нас на 14 май 2010! Ще свирят на националния стадион Васил Левски в София. Организатори на шоуто са Болкън Ентъртейнмънт и Марсел Аврам, със съдействието на Столична община.
Билетите влязоха в продажба от 14:00 часа, 18.12.09 (петък), от www.Eventim.bg. До 10:00 часа на 21.12.09 (понеделник), билетите ще се продават само онлайн. След това влизат в продажба и в цялата мрежа каси на Eventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет.
Поради огромния интерес към така чаканото шоу, всеки ще може да закупи максимум по четири билета.
Билетите са на цени между 55 и 130 лв. Първата цена е за задната част на трибуните - а най-високата - за пространството непосредствено пред сцената.

Пред сцената - 130 лв.
Фен зона - 120 лв.
Правостоящи - 75 лв.
Седящи - 55 лв.
Седящи - 75 лв.
Седящи - 85 лв.
Седящи - 100 лв.
ВИП - 200 лв.

Гостуването на AC/DC е част от мащабното им световно турне, което ще продължи общо две години и половина, а последната му част, която ще е в Европа с 18 концерта, ще започне от София. С него те представят своя нов албум - първия след осем години затишие.
Цялата техника, с която ще дойдат AC/DC, ще бъде в столицата ни 8-10 дни преди концерта. Aвстралийците ще изпълнят пълен сет и ще доведат със себе си две групи - специални гости.
Този сезон техният Black Ice е номиниран за наградата "Грами" при рок албумите. Имат и номинация за най-добро хардрок изпълнение с War Machine.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/ACDC-shte-doydat-za-parvi-pat-u-nas~18~dekemvri~2009/
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.