muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Aerosmith ще запишат нов албум

27.8.2010 | секция: новини

Aerosmith

Aerosmith

Въпреки че Джо Пери отново не престава да критикува певеца на Aerosmith Стивън Тайлър и неговите хрумвания, като например решението му да бъде в журито на телевизионното състезание American Idol, явно не влияе върху желанието му да запише нов албум с групата.
„Чувствам, че все още не сме записали най-добрия си албум“, твърди Пери. „Дължим това на себе си, на издателството и на феновете. Искаме да започнем да работим по него“, заявил китаристът.
Феновете на групата със сигурност ще зарадва новината, че Тайлър е завършил писането на своята автобиография. „Всъщност е готова, трябва само да нанеса няколко коректури. Трябва да отбележа, че е доста забавна”, твърди певецът.
Последният засега редови албум на Aerosmith се казва „Just Push Play” и излезе през 2001 год. Три години по-късно на пазара се появи колекцията с кавърверсии „Honkin’ On Bobo”.
Кога ще се стигне до записи на новия албум, с които групата на няколко пъти започва, не е ясно. Явно е, че в Aerosmith продължават проблемите, които миналата година кулминираха с напускането на Тайлър и неговите заявления, че две години няма да излиза на сцена или че ще стане певец на Led Zeppelin.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Aerosmith-shte-zapishat-nov-album~27~avgust~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.