muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Анеке ван Гирсберген и Дани Кавана в “Славянска беседа” на 29 декември

20.11.2009 | секция: новини

Анеке ван Гирсберген и Дани Кавана

Анеке ван Гирсберген и Дани Кавана

Холандската певица Анеке ван Гирсберген (ex-The Gathering, Agua de Annique) и Дани Кавана от британците Anathema ще посетят България в навечерието на новата година за съвместен концерт. Камерното акустично шоу ще се състои в читалище “Славянска беседа” (бул. “Раковски” 127) в София на 29 декември и се организира от “Gorgon”, благодарение на които Дани вече гостува у нас самостоятелно през март, отново на същото място. Началото е в 19:00, цени на билетите - 30 лв. за първите 30, след това - по 35 лв. Продажбата вече стартира на 20 ноември, само в магазин “Горгон” на ул. “Неофит Рилски” 57 (пресечката с ул. “Струмица”). Местата са ограничени.
Вечерта след концерта всеки ще може да се срещне с двамата музиканти, да си направи снимки с тях и да вземе автографи, на афтърпарти в клуб “3 уши”.
Анеке и Дани издадоха през септември концертния акустичен албум “In Parallel”. Изпълнението им в България ще е последно от специално коледно мини-турне в Турция, Унгария и България. Ето и всички дати:

26.12. - Анкара, Турция - 312 Arena
27.12. - Истанбул, Турция - Studio Live
28.12. - Будапеща, Унгария - FMH
29.12. - София, България - Славянска беседа

Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Aneke-van-Girsbergen-i-Dani-Kavana-v-Slavyanska-beseda-na-29-dekemvri~20~noemvri~2009/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.