muzikus.bg на facebook
Muzikus.bg homepage
новина

Antonio Forcione и квартет на сцената на Sofia Live Club

19.10.2009 | секция: новини

Antonio Forcione

Antonio Forcione

Антонио Форчоне, наричан още съвременния „Джими Хендрикс на акустичната китара” и неговият квартет, допълван от челото на Джени Адеджайан, контрабаса на Нейтън Томпсън и перкусията на Адриано Адиуейл, ще свирят на 27-ми ноември в София Лайв Клуб от 21:30 ч.
Форчоне е свирил по световните сцени с музиканти като Джон Маклафлин, Джон Скофийлд, Чарли Хейдън, Трилок Гурту, Чано Домингес, Бирели Лагрен и много други. От Европа и Русия, през Хонг Конг и Карибите до САЩ и Австралия бива определен от критиката и публиката като “Един от най-великите акустични китаристи”.
Имайки зад гърба си 13 албума, които често заемат челни позиции в английските джаз класации, харизматичният изпълнител продължава да създава и изпълнява силно мелодична музика и същевременно да импровизира с африкански, испански и бразилски елементи.
Билети за концерта на Антонио Форчоне и неговия квартет може да намерите в мрежата на Тикет Плюс в интернет, в Дюкян Меломан и супермаркети Пикадили.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Antonio-Forcione-i-kvartet-na-stsenata-na-Sofia-Live-Club~19~oktomvri~2009/
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.