muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Arcade Fire са впечатлили Тери Джилиам

26.8.2010 | секция: новини

Тери Джилиам

Тери Джилиам

Тери Джилиам признава, че сътрудничеството с канадската група Arcade Fire за него е като благословия. Членът на лудата монтипайтънска групичка и уважаван режисьор е ръководил шоуто на групата в Медисън Скуер Гардън.
„Благодарение на сътрудничеството с Arcade Fire разбрах характера на Дон Кихот. Благодарен съм му, че ме освободи от депресиите ми, които продължиха цяла седмица. Сега отново мога да бъда Дон Кихот“, казва Джилиам, имайки предвид работата си по филма „The Man Who Killed Don Quixote”, който подготвя от 2000 год., но работата въври тежко и с бавни темпове, а премиерата му е планувана за следващата година.
Концертът на Arcade Fire в Медисън Скуер Гардън беше на 5 август и в някои държави можеше да бъде гледан пряко по youtube.com. Събитието беше свързано с рекламата на aлбума „The Suburbs”, който излезе на 30 юли и в първата седмица достигна до първо място в хитпарадата на най-продаваните албуми във Великобритания.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Arcade-Fire-sa-vpechatlili-Teri-Dzhiliam~16~avgust~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.