muzikus.bg на facebook
Muzikus.bg homepage
новина

Балет „Тодес” представят новата си програма в София и Варна през декември

13.9.2010 | секция: новини

Култовият руски балет „Тодес” ще зарадва българските си фенове и почитатели на модерния балет с два невиждани спектакъла в края на декември по покана на музикална компания „DEGRIS”. За първи път в България те ще представят новата си програма, която се радва на изключителен успех както в Русия, така и по целия свят. На 26-ти и 27-ми декември, съответно в София и Варна „Тодес” ще ни изненадат с шоу, което с всяка изминала година става все по-зрелищно и ефектно. В изключително разнообразната програма балетът на една от най-влиятелните жени в Русия – Алла Духова, ще премине през цялата палитра на танцовото изкуство – от модернизирани руски народни танци, през модерен балет, до най-новия съвременен стил, наречен „Вогинг”. В концерта ще видим още невероятен акробатичен танц със солист Александър Глебов. Интересното тук е, че Александър е участвал в първия състав на световно известния балет и е един от първите му солисти. Друг акцент в шоуто е красив масов любовен танц, поставен върху една от най-популярните теми на „Аве Мария”, който според критиката, не може да остави публиката безучастна. Нещо съвсем ново е и специално изработената хореография, в която двама от солистите на “Тодес” се включват и пеейки. Кулминацията на грандиозното шоу е хореографията, изработена върху микс от най-популярните песни на Майкъл Джаксън. С това изпълнение танцьорите ще покажат признателността си към краля на поп музиката, с когото не веднъж са работили.
Билети: на касите на НДК, ДКС – Варна, както и в разпространителската мрежа на “Eventim”.

Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Balet-Todes-predstavyat-novata-si-programa-v-Sofiya-i-Varna-prez-dekemvri~13~septemvri~2010/
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.