muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Барбара Стрейзънд ще бъде удостоена с наградата Личност на годината на MusiCares® 2011

19.8.2010 | секция: новини

Барбара Стрейзънд

Барбара Стрейзънд

Барбара Стрейзънд, актриса/изпълнител/автор/продуцент/дизайнер/автор/активист и носителка на 8 награди Грами (вкл.и в категориите „Легенда” и „За цялостно творчество”), ще получи наградата „Личност на годината” на MusiCares® 2011 на 21-та годишна благотворителна гала вечер, съобщиха Нийл Портноу, Президент на фондацията MusiCares и The Recording Academy®, и Пол Кейн, Председател на борда на MusiCares. Приходите от вечерта и концерта по награждаването на Стрейзънд, която ще се състои в Лос Анжелис на 11 февруари 2011, в седмицата на Грами наградите, ще са голяма помощ за MusiCares, която обезпечава хората от музикалния бранш във време на финансова, медицинска и лична криза.
Легендарната актриса ще бъде удостоена с наградата „Личност на годината” заради признанието за креативните й постижения, както и благотворителната дейност, която е изключително мащабна през годините.
"Барбара Стрейзънд е истинска ренесансова жена, при която артистичността и филантропията вървят ръка за ръка”, казва Портноу. "Изключителният талант, страст и пълното отдаване при креативните проекти – без значение дали става въпрос за филм, телевизия или музика, съответстват на щедростта и посвещаването на нейните благотворителни каузи. Така че е напълно подходящо невероятното признание като „Личност на годината’ на 21-та годишна MusiCares гала."
"За мен възможността да създавам е както дар, така и отговорност да направим света по-сигурно, здравословно и мирно място", споделя Стрейзънд. "Чест е да бъда призната за „Личност на годината” от MusiCares 2011. Уважавам много работата, която вършат за намирането на жизненоважни източници – при спешна финансова необходимост или достъп до възстановяващи ресурси – за нуждаещи се хора от музикалния бранш."
Гала вечерта за Личност на годината 2011 на MusiCares ще започне с набиране на средства и търг с изключителна и несравнима селекция от луксозни предмети, VIP преживявания и неповторими моменти за присъстващите гости. Набирането на средства и търгът ще бъдат последвани от вечеря, връчване на наградата и наситен със звезди трибютен концерт. Церемонията за „Личност на годината” на MusiCares е едно от най-престижните събития в седмицата на наградите Грами. 53-те годишни награди Грами ще се състоят на 13 февруари 2011 в STAPLES Center и ще се предават на живо от CBS Television Network.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Barbara-Streyzand-shte-bade-udostoena-s-nagradata-Lichnost-na-godinata-na-MusiCares-2011~19~avgust~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.