muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Brujos in Bulgaria

29.9.2010 | секция: новини

Шуша Леви

Шуша Леви

Какво: Работно ателие Sonimar (Слънце и море) с участието на перкусиониста на световноизвестната банда Ojos de Brujo, на бразилския композитор и продуцент Шуша Леви и на 9 български музиканти, които в продължение на седмица по 8 часа на ден ще обменят музикални опит, идеи, знания и вдъхновения. Уъркщопът Sonimar се провежда за първи път, досега Макс Мойа е правил подобни неща с местни музиканти само в 4 страни в света – Бразилия, Испания, Германия и Великобритания.
И още: Концертът Brujos in Bulgaria, за да се види какво са успели да свършат за седмица заедно Макс Мойа, Шуша Леви и техните български колеги.
Кога: Уъркшопът Sonimar ще се проведе от 4 до 9 октомври (понеделник-събота) от 10 до 20 часа.
Концертът Brujos in Bulgaria ще се случи на 9 октомври от 22 часа.
Къде: Джаз бар Soul in da Hole на бул. Витоша 180.
Кой: Макс Мойа, лудият перкусионист на каталунската банда Ojos de Brujo, бразилският музикант, композитор и продуцент Шуша Леви и музикантите от България: Диляна Стефанова (вокал), Ирения Васкес (вокал, пиано), Борис Таслев и Димитър Карамфилов (бас), Венцислав Велев - Вайчо и Цветан Андреев (китара), Живко Василев (кавал), Христо Ганев (конги) и Богомил Енчев (барабани).
Защо: Защото Макс Мойа и Шуша Леви са любопитни, обичат да пътуват и смесването на различни музикални стилове ги кефи доста.
Защото на Макс май му е харесало доста, когато беше тук с Ojos de Brujo преди около година и сеги си търси повод да дойде пак.
Защото българските музиканти, които лесно, бързо и доброволно се съгласиха да участват в уъркшопа и концерта явно също са любопитни, отворени към различни проекти и обичат да съчетават полезното с приятното.
Организатори: Джаз бар Soul in da Hole и Посолството на Кралство Испания в България.
Билети: Предварителна продажба в мрежата на Ticketstream в цялата страна на цени от 12 (правостоящи) до 30 лева и на място в Soul in da Hole в деня на концерта на цени от 15 (правостоящи) до 30 лева.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Brujos-in-Bulgaria~29~septemvri~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.