muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

D2 с традиционен благотворителен концерт за И АЗ МОГА / I Can Too

22.11.2010 | секция: новини

На 27.11.2010 г. (събота) от 23:00 часа в Sofia Life Club за поредна година D2 ще направят голям благотворителен концерт в помощ на децата с увреждания и дейността на фондация И АЗ МОГА / I Can Too, на която са дългогодишни поддръжници и партньори. Те бяха първите български музиканти, които подкрепиха И АЗ МОГА в тяхното начинание през 2007 г.
През тази година D2 се занимаваха основно с композирането и записите на своя нов албум, а концертите им бяха предимно в чужбина (турнета и участия на фестивали в Чехия и Турция). Голямото им шоу в България бе на основната сцена на фестивала Spirit of Burgas през август.
На 27-ми в Sofia Life Club D2 ще направят двучасов лайф! За него групата е подготвила, както класики от досегашнитe си три албума, така и чисто нови парчета, който записва в момента.
По време на концерта D2 ще изпълнят и песента „И АЗ МОГА”, която световните звезди Slash, Matt Sorum (Guns N’ Roses, Velvet Revolver) и Lanny Cordola дариха за целите на I Can Too, а D2 направиха в български вариант. С парчето се набират средства за децата с увреждания. Всеки може да го свали на мобилния си телефон или компютър, като изпрати sms с текст D2 на кратък номер 14 15 (така дарявате 1.20 лв. с ДДС за децата с увреждания).
Н 27-ми всеки, който се чувства социално ангажиран ще има възможност да си закупи аксесоари I Can Too и да подкрепи създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив – актуална цел на И АЗ МОГА.
Очакваме ви на 27 ноември в Sofia Live Club!

D2

D2

Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/D2-s-traditsionen-blagotvoritelen-kontsert-za-I-AZ-MOGA-I-Can-Too~22~noemvri~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.