muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

DJ Andy C след The Prodigy на Spirit of Burgas

9.8.2010 | секция: новини

DJ Andy C

DJ Andy C

За трета поредна година Spirit of Burgas се довери на HMSU букинг преценката при изготвянето и организирането на нощната програма за първата вечер от фестивала. През последните две години дръм енд бейс нощта се превърна в едно перфектно продължение на вечерната селекция от гости, като и тази артистите отново да са съобразени по начин, който да допълни главната сцена в петъчната вечер. След като във времевия пояс от 19:00ч. до 01:00ч. ще имаме уникалната възможност да чуем имена като Apolo 440 и The Prodigy, веднага след това на сцената ще излезе безспорно най-популярният дръм енд бейс диджей Andy C с неговия персонален MC – GQ. В това няма нищо странно предвид факта, че за последните няколко години The Prodigy показаха безусловната си подкрепа към дръм енд бейс музиката, издавайки ремикси на Pendulum, Noisia, Subfocus и Chase and Status. Именно последните две имена имат ексклузивни договори за продукцията си с лейбъла RAM Records, собственик на който е Andy C. Този факт само затвърждава добрите отношения между артистите и предразполага фаталният петък 13-ти да се превърне в едно невиждано и нечувано пътешествие из историята на електронната музика и синкопираните бийтове.
Неизменна част от музикалното пътешествие за феновете ще бъде и Beck’s - основен партньор на Spirit of Burgas. Благодарение на немска марка бира номер едно, част от феновете ще имат възможността да видят Аndy C, както и всички останали артисти, като спечелят билет, предоставен от Beck’s. Чрез специална промоция до края на м. юли брандът раздава награди, една от които е билет и за трите фестивални вечери. Подробностите за начина, по който феновете могат да ги спечелят, са на www.becks.bg.
Ако желаете да присъствате само на шоуто на DJ ANDY C и MC GQ, може да платите отделен билет на стойност 25 лв. Този билет важи само за времето след 00,30ч. в нощта на 13 срещу 14 август.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/DJ-Andy-C-sled-The-Prodigy-na-Spirit-of-Burgas~07~avgust~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.