muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Дъщерята на Франк Синатра дава своя песен за новия български филм „HDSP: Лов на дребни хищници”

23.9.2010 | секция: новини

Нанси Синатра

Нанси Синатра

Нанси Синатра, дъщерята на Франк Синатра, подписа договор с режисьора на новата българска кинолента. Певицата е дала правото на Цветодар Марков да изпозлва нейн хит в саундтрака на филма. Песента е небезизвестната "These boots are made for walking" и звучи в началото на “HDSP: Лов на дребни хищници”, който вече е по кината. Закачливият текст и ретро акордите на парчето чудесно се вписват в сцената, в която двете приятелки (главните героини Хани (Силвия Петкова) и Бети (Яна Титова)) вървят прегърнати, след извоювана победа в училищна схватка.
Нанси Синатра поискала от режисьора Цветодар Марков откъс от филма, където звучи нейният хит, и след като го гледала, веднага се съгласила песента й да стане част от българския романтичен трилър. Звездата поискала и DVD на филма, което да добави към личната си колекция.
„HDSP: Лов на дребни хищници” в момента се върти по кината. Режисьор и продуцент е Цветодар Марков, като това е дебютният му пълнометражен филм. Сценарият е дело на Христиан Ночев, сценарист и режисьор на филми и телевизионни предавания („Граница”, „Коледата е възможна”, „Ку-Ку”, „Шоуто на Слави” и др.) Оператор е Антон Бакарски, чието постижение е „Открадната светлина” (“Svetlana’s Journey”), с награди за най-добър късометражен филм от 9th Hollywood Film Festival и от International HD Festival в Лос Анджелис през 2005 г.
Една от главните роли е на Владо Георгиев (Михаил), познат от филма на Илиян Симеонов "Пазачът на мъртвите", когато е само на 15 години. В другата главна роля е Мариян Вълев (Синатра) от "Граница", който се появява на екран след дълго отсъствие. В образа на „тартора” на компанията Хани е новото кино-откритие Силвия Петкова. Ще видим и Стефан Мавродиев във второстепенната роля на Кондов, както Христо Шопов в ролята на Чакъра. Част от актьорския състав са още Бойко Кръстанов (познат от сериала „Стъклен дом”), Яна Титова, Гергана Кофарджиева, Людмила Сланева и др.
Във филма звучат и песните на група „Остава” от албума „Rock’n’Roll Song Designer”, както авторски композиции на Валерия Попова и Силвия Гълъбова.

Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Dashteryata-na-Frank-Sinatra-dava-svoya-pesen-za-noviya-balgarski-film-HDSPLov-na-drebni-hishtnitsi~23~septemvri~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.