muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Day Break – новият лаундж проект

15.9.2010 | секция: новини

Day Break

Day Break

На музикалния хоризонт се задава новият стилен лаундж проект Day Break. Групата е замисъл на Александър (китара) и Бурян (бас) от Майнд Трипс заедно с Деси (вокали) от Планет Меджик Лайф.
Идеята на музикантите от Day Break е да се създава авторска българска музика, неотстъпваща по качество на западните продукции. Първият сингъл на Day Break е песента „All”. Тя е създадена съвместно с пианиста и композитор Цветан Чобанов (Рут Солджа, Белослава и др.). Песента носи усещането за зноен летен следобед, но и заряда на свежа пролетна утрин, настроението на нощния живот на големия град, както и релаксиращото чувство, типично за лаундж музиката. Тя ще бъде излъчена ексклузивно по радиостанция „Джаз FM” на 20 септември, както и по онлайн радиото за чилаут и лаундж музика Jazz FM Lounge (lounge.jazzfmbg.com).
Day Break посвещават пилотния си сингъл „All” на инициативата И АЗ МОГА / I Can Too, в подкрепа на децата с увреждания. Музикантите се идентифицират с I Can Too и вярват, че музиката им е най-добрия посланик на позитивните идеи на инициативата.
„За нас „Аll” е песен, с която искаме да повлияем положително на публиката не само в музикален аспект, но и да внушим вяра в доброто и че „Всички” могат да помагат, стига да го поискат.” – споделят Деси и Бурян.
Желанието на групата е при разпространение на песента да се популяризира и sms номера 1415 за набиране на средства на И АЗ МОГА. В момента I Can Too създава Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив, а помага и на много деца с увреждания и техните семейства.
Всеки може да стане посланик на доброто като изпрати sms на 14 15 или тел. 09005 1415 (1.20 лв. с ДДС).
За почитателите на лaундж музиката в България песента е предоставена за свободен даунлоуд на сайта на групата: www.daybreak.hit.bg.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Day-Break-noviyat-laundzh-proekt~15~septemvri~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.