muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Девън Грейвс потвърждава разпадането на Deadsoul Tribe и началото на The Shadow Theory

5.11.2009 | секция: новини

Девън Грейвс

Девън Грейвс

В скорошно интервю за Rocking.gr, основателят и двигател на Deadsoul Tribe Девън Грейвс (познат през 80-те и 90-те години на миналия век като Бъди Лаки - вокалист на американските прогресив метъл философи Psychotic Waltz) споделя, че наистина е дошъл краят на “Племето”. Подвизавалата се в Австрия група оставя след себе си пет албума, последният от които - “A Lullaby for the Devil”, излезе през 2007 г.
Грейвс слага край и на слуховете за евентуално събиране на Psychotic Waltz, като казва, че би било чудо това да се случи:
“Опитвах отново и отново да убедя другите, но не се получаваше. Предложиха ни 20 000 евро за един единствен концерт. Но щом и това не успя да ги накара, не мисля, че нещо друго може да го направи.”
Мултиинструменталистът обаче е въодушевен от новата си група The Shadow Theory и обещава само приятни изненади. Съставът се допълва от Кристофър Гилденлоу (ex-Pain of Salvation) - бас, Майк Терана (ex-Rage, Masterplan, Malmsteen, MacAlpine и др.) - барабани, Деми Скот - клавишни, Арней Шупнър - китара.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Devan-Greyvs-potvarzhdava-razpadaneto-na-Deadsoul-Tribe-i-nachaloto-na-The-Shadow-Theory~03~noemvri~2009/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.