muzikus.bg на facebook
Muzikus.bg homepage
новина

Дичо и новата му група V.O.XX представят първи видеоклип към сингъла “Като преди”

20.9.2010 | секция: новини

V.O.XX

V.O.XX

Групата се събира по идея на Дичо и след 8 месечни репетиции, творчески търсения и свирене на живо пред публика сега те са готови със своята музикална концепция и насока. Плод на всичко това е и първият им сингъл – “Като преди”. Музиката и текста са на Дичо, а аранжимента е на останалите момчета – Атанас Касабов – барабани, Иван Велков – китара, Христо Христов – китара и Мартин Николов – бас, всички до един утвърдени и професионални музиканти с богат и много ценен сценичен, звукозаписен и творчески опит.
Вече е факт и видеото към “Като преди”, което е дело на нашумелия напоследък режисьорски екип – Адриана Янкулова и Йордан Банков. Интересен е изборът им на локация за снимки. Специално за случая екипът получава разрешение да снима в уникалната девствена природа на защитена местност край язовир Студена. Освен V.O.XX във видеото взимат участие и 40 техни приятели, които брилянтно се справят с поверените им роли. Важна част от снимките е и бял кон, който за отрицателно време се превръща в любимец на всички.
Официалната промоция на сингъла и видеото към “Като преди”, ще се състои на 24 септември от 19 часа в Sofia Live Club. Непосредствено след това от 21 часа е старта и на техния лайв концерт, в който ще можем да чуем и част от новите авторски песни на група V.O.XX.


Кадър от видеото към “Като преди”

Кадър от видеото към “Като преди”

Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Dicho-i-novata-mu-grupa-VOXX-predstavyat-parvi-videoklip-kam-singala-Kato-predi~20~septemvri~2010/
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.