muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

EMI и MATMI пускат специална онлайн игра като промо към новия албум и турнето на Iron Maiden – ‘The Final Frontier’

20.8.2010 | секция: новини

След огромния интерес и милионите потребители на първата промоционална онлайн игра ‘Flight 666’, лейбъла на Iron Maiden - ЕMI и специалистите в онлайн забавленията MATMI обединиха усилия отново, за да създадат второ издание на играта, посветена на турнето и предстоящия албум на групата ‘The Final Frontier’.
Създадена в стилистиката на първото междугалактическо пътешествие на групата, онлайн играта ‘The Final Frontier’ доразработва космическата концепция на албума и я превръща в забавно, но и доста трудно предизвикателство, игра на криеница и битки в продължение на всичките пет нива. Свирепите Космически Пирати нападат и разрушават товарния кораб на групата, разпилявайки оборудване из цялата галактика. Пилотирайки Ed Force One (космическа версия на специално предназначения за групата Боинг 757), играчите трябва да намерят и върнат достатъчно количество от техниката за да може Iron Maiden да изнесат най-мащабния концерт във Вселената.
Геоф Смит – Директор на Дигиталния департамент в Маркетинга на EMI казва, че ефектът от подобна кръстосана кампания е огромен “С над 4,5 милиона играчи по целия свят от създаването на играта досега ‘Flight 666’ безапелационно показа колко популярна група са Iron Maiden сред почитателите на онлайн игрите и това е феноменален резултат. Повишихме трудността на тази нова игра, която промотира брилянтния нов албум на групата, защото искаме да предизвикаме подобаващо геймърите. Планираме да пуснем и продължение на играта, което ще бъде предлагано само в луксозното издание на албума като специална добавена стойност за феновете, които ще си купят диска след 16 август.”
Джеф Годлън основател и Изпълнителен Директор на MATMI казва, че космическата тема на албума е идеална база за една модерна онлайн игра: „Iron Maiden е фантастична марка за разработване в най-различни развлекателни, дигитални проекти – тяхното лого, обложки и музика са супер специфични, разпознаваеми и са се превърнали в символи. Жанрът на космическите онлайн има огромен потенциал да се развива и не бива в никакъв случай да се пренебрегва като средство за промотиране на нови албуми и заглавия. Играта ‘The Final Frontier’ е вдъхновена от такива образци като ‘R-Type’, ‘Thrust’ и ‘Elite’. В добавка играта съдържа достатъчно много от всичко с марката Iron Maiden за да заинтригува и зарадва както най-верните почитатели на групата, така и младите фенове, които тепърва откриват света на Iron Maiden.”
Албумът ще бъде издаден на българския музикален пазар на 16 август от Анимато Мюзик/ EMI с медийната сила на Z-Rock и Rolling Stone България.


За играта
След суперуспешните концерти и милиони фенове по цялата земя Iron Maiden се насочват към следващата си концертна дестинация – Космоса. По пътя към най-мащабния концерт във Вселената свирепите Космически Пирати атакуват и разрушават товарния кораб на бандата, разпилявайки цялото оборудване в различни краища на Галактиката. Пилотирайки Ed Force One (космическата версия на специално предназначения за групата Боинг 757), играчите трябва да намерят и върнат достатъчно количество от техниката за да могат Iron Maiden да се качат на междугалактическата сцена.
Да събереш инструментите и оборудването на кораба Ed Force One със специалното приспособление за захващане е лесната част. Всяко събрано парче от продукцията влияе на маневреността на космическия кораб и всяка планета, космическа станция или астероид променят гравитационните полета. Естествено там са и изключително настоятелните Космически Пирати, от които трябва да се криеш или да ги атакуваш. Има и доста други неща, за които да се внимава – здраве, щитове, гориво и т.н. Няма ограничение за времето на всеки играч на определеното ниво, но колкото по-бързо се премине нивото, толкова по-голям е броят на точките.
Събирането на 10-те букви от името Iron Maiden също увеличава точките на играча и му дава възможност да си свали уолпейпър на групата. Саундтракът на играта естествено включва парчета от новия албум на Maiden, като играчите сами могат да селектират своя космическа плейлиста. Играта се предлага на три езика – английски, испански и португалски.

Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/EMI-i-MATMI-puskat-spetsialna-onlayn-igra-kato-promo-kam-noviya-album-i-turneto-na-Iron-Maiden-The-Final-Frontier~20~avgust~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.