muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Eufobia се завръщат с нов мини-албум

30.12.2009 | секция: новини

Eufobia - „Insemination”

Eufobia - „Insemination”

Eufobia, след пауза от почти пет години и дебютния диск "Cup of Mud", е готова да обяви официално датата на техния нов мини-албум "Insemination". В началото на октомври 2009 г. групата подписа договор за него с румънския лейбъл Axa Valaha Productions, валиден за две години с възможност за продължаване, ако и двете страни са съгласни. Новото CD ще бъде достъпно от 20 януари 2010 година в Румъния, от 22 януари в България и от 1 февруари в Западна Европа и САЩ. Артуъркът на албума е дело на метъл графичния дизайнер Costin Chioreanu от Twilight13 Media, работил за Grave, Running Wild, Centinex, Absu, Hecate Enthroned и др. „Insemination” ще се разпространява в България от Wizard.
Първото турне за промотиране на албума ще е в края на януари 2010 г., когато Eufobia ще обединят силите си с трансилванските блек метъли Negura Bunget и дет/блек метъл шведите Daemonicus за голямо балканско турне с концерти в Румъния, България, Гърция, Турция и Македония. Официалните промоционални концерти на „Insemination” ще бъдат на 22 януари 2010 г. в Букурещ, Румъния и на 31 януари 2010 г. в София, България. Следващата обиколка на Eufobia е в края на февруари/началото на март 2010 г., този път с полските грайндкор чудовища Parricide и Neurophatia. Първото западноевропейско турне е потвърдено за началото на април 2010 г., с бразилските дет метъли Krow.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Eufobia-se-zavrashtat-s-nov-minialbum~30~dekemvri~2009/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.