muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Европейските хардкор лидери Final Prayer идват в София

2.11.2010 | секция: новини

Final Prayer е една от най-актуалните и силни банди от Европейската хардкор сцена за последните години. Въпреки честите им турнета, оказа се, че бандата има свободни дати през ноември и ще долети за два концерта на Балканите – Солун и София. Софийският концерт е на 6-ти ноември (събота) в новия клуб The Box (ул. "Д-р. Г.Вълкович" 12, на ъгъла с ул. "Ангел Кънчев"). Освен това ще се включат и Redound от София, както и гърците Senseless.
Билетите са вече в продажба! 12 лева на предварителна продажба в магазин Corporide (София, ул. "Хан Аспарух" 53) и клуб The Box (вечерите, когато има концерти), както и онлайн от www.corporide.com и www.hcspirit.com. Цена на място (в случай, че са останали) – 15 лева.
Освен турнетата и живите им изпълнения, които са една от най-силните им страни, бандата не стои по-назад и със записан материал. Още със създаването си те записват демо касета, която е разпродадена мигновенно и е обявена за "Демо на месеца" от водещите немски списания за тежка музика. Освен това те имат издадени сплитове с Crisis Never Ends и Alcatraz, както и подписан договор с лейбъла GSR Music (Backfire!, Knuckledust, Kickback, The Setup, To Kill, Arkangel и т.н.), които пускат последвалите им два дългосвирещи албума (вторият мастериран от Alan Douches, работил със Sick of it All, Hatebreed и др.).
Но да се върнем на концертите на бандата – това е нещо, което със сигурност трябва да се види. Изпълнени с тонове енергия, присъщи единствено за 100%-ова хардкор банда. Final Prayer свирят навсякъде – от забутани мазета на приятели до големи зали и фестивали на открито. Групата е делила една сцена с всякакви известни хардкор имена, за които можеш да се сетиш и са редовни гости на големите европейски хардкор фестивали.
Чуй ги на www.finalprayer.de или www.myspace.com, прочети текстовете им и ела да ги видиш на живо на 6-ти ноември (събота) в София, клуб The Box.

Redound е безспортно едно от най-споменаваните имена, ставайки въпрос за хардкор и бийтдаун в България последните години. Те са на почти всяко голямо събитие в страната ни и определено са показали, че го заслужават.
www.myspace.com

Senseless са едно от най-големите имена на гръцката сцена, като вече са и доста добре познати на родните хардкор фенове.
www.myspace.com

Клуб The Box е на ново място, на около 3-4 минути от площад Славейков – ул. "Д-р. Г.Вълкович" 12, на ъгъла с ул. "Ангел Кънчев". Мястото е с подобрена вентилация, без колони пред сцената и по-добра акустика. За съжаление капацитетът му е ограничен, а това важи и за билетите.
Final Prayer – Wartime (видео) – www.youtube.com
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Evropeyskite-hardkor-lideri-Final-Prayer-idvat-v-Sofiya~02~noemvri~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.