muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Фестивал "6 години MUZIKANT.ORG"

12.10.2010 | секция: новини

На 15.10.2010 и 16.10.2010г. (петък и събота) в RBF Club ще се проведе двудневен фестивал по случай шестата годишнина от създаването на най-големия сайт и форум за музиканти в страната - www.muzikant.org. Фестивалът “6 години Музикант.орг” ще представи на публиката 13 групи за двата дни на събитието. Целта на организаторите е да покажат на широката публика, че в България се прави нова и качествена музика. Окончателен списък на участниците, както и програма, можете да видите по-долу:

15.10.2010 (петък), начало 18:30ч:
Лок Маруху
Overgame
Ювиги
Da Madafuckin’ Madafacka’s
Ангел Димитров
Тома

16.10.2010 (събота), начало 18:30ч:
Завод Ленин
Booze Brothers
R.A.I.N. Revival
Der Hunds
Иерихон
Pantommind
Skre4

Фестивалът "6 години MUZIKANT.ORG" се реализира чрез съдействието на Фонд за подкрепа на дебютни проекти - програма, осъществявана съвместно от Национален фонд "Култура" при Министерство на културата, Фондация "Арт офис" и Сдружение "Терра Алтера". Официалният сайт на мероприятието е www.bgmusic.eu. Официални спонсори: MusicWorld.bg, Музикален Център Икономов и RockShock.eu.

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim и Ticketstream, както и на място, в деня на събитието, на следните цени:
- 8 лв. – еднодневеден билет и 14 лв. – двудневен билет, при предварително закупуване от Ticketpro;
- 10 лв. еднодневен билет, при закупуване на място в деня на събитието.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Festival-6-godini-MUZIKANTORG~12~oktomvri~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.