muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Фестивалът Metamorphosis или пловдивският Хелоуин

21.10.2009 | секция: новини

Metamorphosis

Metamorphosis

Музикалните събития за този месец ще приключат с фестивала за електронна музика Metamorphosis. Неговото третото издание ще се проведе нa 31 октомври в град Пловдив, където с тази официална изява ще се отбележи празникa "Вси Светии". За събитието се подготвя зала с площ от 3000 кв. м. в палата 14 на Международен панаир Пловдив. Тя ще бъде тематично декорирана за целта, а посетителите ще бъдат напълно свободни в избора си на маски и костюми за вечерта. Oрганизаторите от Renesanz са поканили за фестивала някои от най-актуалните в момента световни диджеи, а именно Dusty Kid (Италия), Popof (Франция), Dandi & Ugo (Италия), SideKick (Италия), както и легендарният техно ветеран CJ Bolland (Белгия).
С подгряващ сет ще се включат и домакините Balthazar и JackRock, както и D-Phrag.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Festivalat-Metamorphosis-ili-plovdivskiyat-Helouin~21~oktomvri~2009/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.