muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Gravity Co. отново с живо участие в Social Club

2.11.2010 | секция: новини

Gravity Co.

Gravity Co.

Gravity Co. отново ще зарадват феновете си с live участие в Social Club на 4 ноември 2010 г. Групата, намерила своето собствено уникално място, създавайки оригинален електро-инди саунд с топли вокални мелодии върху пулсиращи електронни бийтове, ще представи пред публика парчета от предстоящия си четвърти студиен албум. След завръщането в групата на вокалиста Явор Захариев в началото на тази година, момчетата се отдадоха на повече от успешна работа по новия си проект, както ще се убедят на живо техните фенове. Специално за случая в Social Club ще бъде монтирана допълнителна аудио-визуална техника, отговаряща на специфичните изисквания на групата.
Съпорт на Gravity Co. ще осигури екипът на радио шоуто Shuffle. Талантливите DJ-и Боян Бочев и Георги Бурнаски ще стартират с тематичен сет точно в 21:00ч. и ще продължат партито и след полунощ.
От клуба направиха изненада на най-големите си фенове в двете социални мрежи Facebook и Twitter. Всеки, взел участие в някоя от игрите, имаше възможността да спечели покана за двама за участието на Gravity Co. на 4 ноември. Във вторник, 2 ноевмри, бяха изтеглени щастливците, които ще се насладят на любимата си група безплатно.
С тези игри Social Club изразява своята благодарност към посетителите си и обещава да продължи да ги изненадва приятно и в бъдеще.

Gravity Co.

Gravity Co.

Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Gravity-Co-otnovo-s-zhivo-uchastie-v-Social-Club~02~noemvri~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.