muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Gravity Co. са готови с клипа към песента Pleasure

26.10.2009 | секция: новини

Gravity Co.

Gravity Co.

За пръв път с участието на фронтмена на Gravity Co. Николай Бакалов е заснет клип към песента им Pleasure. В него, освен членовете на групата, участват и няколко професионални танцьорки.
Искрената ирония от текста на Pleasure насочва продуцента на Gravity Co. Георги Станев към идеята за пресъздаване на зрителен ъгъл, пречупен през ефекта на кривото огледало. Той е и режисьор на видеото, което е адресирано най-малкото към него самия и въобще към лицата на шоубизнеса. Чрез този артистичен пoхват, проникнат от чувството му за самоирония, прозира желанието нещата да са по-директни, а хората и медиите да са по-отворени.
Технически записът е реализиран на HD с камера с висока резолюция, в което може да се убедите от самия видеотклип.
Gravity Co. имат много нови идеи за парчета. Решено е те да бъдат пускани като сингли, без да се бърза с издаването на албум.
В момента музикантите работят по парче, което още не е озаглавено. Към него се предвижда заснемане на ново видео – анимация. С реализирането на тази идея, продиктувана от самия му текст, ще се заеме Жоро Калев.
Предстои на 6 ноември Gravity Co. да направят съвместен концерт с Phuture Shock в Sofia Live Club.
Gravity Co. се радват на успех в сътрудничеството си с антиспин организацията Dance 4 Life. Тя е инициатор на редица събития по цял свят, в които насочва вниманието към този проблем. Специално за компилацията на Dance 4 Life групата записа песента Mr. Fix It, нова версия на оригинала Mr. No One от дебютния им албум, което бележи началото на тяхното сътрудничеството. Очаква се Mr. Fix It да излезе и като сингъл на нашия пазар.

Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Gravity-Co-sa-gotovi-s-klipa-kam-pesenta-Pleasure~26~oktomvri~2009/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.