muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Helloween с концерт в България

2.8.2010 | секция: новини

Helloween

Helloween

Немската пауър метъл машина Helloween ще стъпи за пети път в България на 23-ти януари 2011г. Столичната зала Христо Ботев ще бъде разтърсена от симпатичните германци, които ще представят у нас последният си албум „7 SINNERS”. Специален гост в предстоящото „THE 7 SINNERS WORLD TOUR 2010/11” на Helloween ще бъдат финландците от Stratovarius, които също ще видим и чуем на 23-ти януари в София. Stratovarius бяха у нас в началото на тази година със самостоятелен концерт и демонстрираха високата си класа. След изключително успешната комбинация между Helloween и Gamma Ray (последното им турне от 2007/2008) сега германците се спират на Stratovarius и едва ли случайно ги наричат “супер групата”. Вокалът на Helloween – Анди Дерис споделя: „Имахме чудесна съвместна работа с Gamma Ray. Сега сме горди, че ще имаме до себе си банда като Stratovarius. Нека нашите фенове са готови за истинско пауър метъл парти – ще се видим съвсем скоро!”
Helloween ще стъпят в България по покана на Лауд Консертс. Билетите са пуснати в продажба от 30.07.2010, като първите 100 билета са с промоционална цена 35 лв. След изчерпването на това количество ще се продават по 40лв, а в деня на концерта ще са по 50 лв. за билет. Билетите ще се продават ексклузивно в интернет на www.Тicketstream.bg и в партньорската мрежа.
Настоящият състав на Helloween е: Анди Дерис – вокал, Михаел Вайкат – китара, Саша Герстнер – китара, Маркъс Гроскопф – бас, Даниел Льобле – ударни. Бандата е основана в началото на 80-те години на 20-ти век и е считана за една от първите и най-известни пауър метъл групи в историята. Запазена марка на Helloween са песните със забавни текстове и пародиен характер. Самото име на групата е пародия на името на празника Halloween (празника на Вси Светии). Не случайно символ на групата е тиква с изрязани очи, нос и уста. Новият албум „7 SINNERS” се очаква на пазара в края на м.октомври тази година, а малко след това метъл легендите потеглят на турне из Европа. Първата спирка от обиколката им е в края на м.ноември с концерт във Виена.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Helloween-s-kontsert-v-Balgariya~02~avgust~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.