muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Хю Лори ще запише блус албум

10.8.2010 | секция: новини

Хю Лори

Хю Лори

Хю Лори спечели световна слава покрай участието си в телевизния сериал “Доктор Хаус”, в който на актьора беше поверена главната роля. За нея му бяха присъдени всички възможни награди от типа на Златен глобус, People´s Choice, Screen Actors Guild Awards или Emmy.
След като написа книга, на ред идва да прояви следващ свой талант. През лятото и есента ще запише заедно с продуцента Джо Хенри блус албум. Явно и този път можем да очакваме изключителен резултат, тъй като оцененият с две награди Грами Хенри наистина не работи с кого да е. Достатъчен е бегъл поглед върху дискографията му, в която ще открием албуми на Ани ДиФранко, Соломон Бърк, Елвис Костело, Ейми Ман и Алън Тусен.
Лори е опитен клавирист (след стилен скандал с учителя си по-скоро самоук) и певец. Понастоящем преговаря с евентуални специални гости. Музиката си пише сам – вече има опит с композирането и изпълненията си с благотворителната формация Band From TV или като съавтор на част от материала на актуалния албум на Meat Loaf.
„Знам, че музикалните опити на актьорите са остро следени, но обещавам, че никого няма да го боли. Гаранция е и Джо Хенри, който е продуцент на редица от моите най-любими албуми”, заявява Лори.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Hyu-Lori-shte-zapishe-blus-album~04~avgust~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.