muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

И АЗ МОГА за първи път на фестивала Аполония

2.9.2010 | секция: новини

Tri O Five

Tri O Five

I Can Too продължава лятното си турне и на най-добрия арт-фестивал Празници на изкуствата Аполония 2010 от 28 август до 5 септември, в гр.Созопол.
Аполония казва И АЗ МОГА и дава своята подкрепа за популяризиране идеите на националната инициатива И АЗ МОГА / I Can Too. Организаторите предоставят специално място в амфитеатъра за I Can Too, където се продават аксесоари на инициативата. Целта е популяризиране социалните идеи на I Can Too при създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив, както и набирането на средства за подпомагане на семейства на деца с увреждания.
Много от лицата на И АЗ МОГА / ICT, между които Белослава, Живко Петров и Ангел Заберски, Веселин Веселинов – Еко, група Tri O Five и други, ще се изявят на фестивала и така ще подкрепят каузата И АЗ МОГА.
„Да си посланик на И АЗ МОГА се изразява най-вече в това да разпространяваш социалните идеи и да се опитваш да накараш хората да мислят по положителен начин, да ги накараш да вярват, че и те МОГАТ...да променят света, в който живеят – към по-ДОБРО” – споделя Майкъл от Tri O Five. (Най-новото си парче „Nowhere To Go”, което се върти в американските чартове, групата наскоро посвети на инициативата I Can Tоо.)
Станете част от Аполония и инициативата И АЗ МОГА и заповядайте на празника на изкуствата!

Отчет на И АЗ МОГА за набрани средства от фестивала Spirit of Burgas, на който организацията участва със собствен щанд.
Набраните средства от продажбата на аксесоари I Can Too възлизат на 300 лв. Те бяха дарени за изграждане на достъп до външен асансьор за дете от София с множествено увреждане. (Изграждането включва изравняване на външна среда чрез прокарване на алея от тротоарни плочи.)

Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/I-AZ-MOGA-za-parvi-pat-na-festivala-Apoloniya~30~avgust~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.