muzikus.bg на facebook
Muzikus.bg homepage
новина

Именитият български фотограф Темелко Темелков създава уникален клип на група Tri O Five за И АЗ МОГА / I Can Too

13.10.2010 | секция: новини

Инициативата И АЗ МОГА / I Can Too (ICT) за пореден път доказа, че може да обедини различни хора около една социална кауза.
Група Tri O Five подарява парчето си „Nowhere To Go” на И АЗ МОГА / ICT.
Именитият фотограф и режисьор Темелко Темелков, оператора Петко Лунгов и целия екип също даряват труда си безвъзмездно и създават уникален видео-клип към песента, в подкрепа на децата с увреждания.
Клипът е стилна черно-бяла импресия, заснета през лятото в красивия крайморски комплекс Kaliakria Resort и Lighthouse Golf & Spa Resort, които са предоставени безвъзмездно на екипа като снимачно пространство.
Видеото е носител на кратките номера 14 15 за набиране на средства за целите на И АЗ МОГА / ICT. С него създателите му искат да събудят социалното съзнание на обществото чрез най-позитивния носител – музиката. А тя е както винаги впечатляваща!
Всеки, който иска да получи парчето „Nowhere To Go”, може да изпрати SMS с текст „305” на 1415 и да дари 1.20 лв. (с ДДС) за децата с увреждания.
„Nowhere To Go” разказва за това, че понякога няма как да продължиш и не виждаш изход. Мечтаеш, но мечтите ти са толкова големи, че се задушаваш. Всички сме се чувствали така. Важното обаче е да продължаваме да търсим надежда. Защото има
светлина, дори да не я виждаме.“
– споделя Майкъл, който е автор на текста. Музиката и аранжиментът на парчето са на Антони Рикев – WahTony.
Сингълът излиза за първи път у нас, след като специална лимитирана серия на винил с няколко негови ремикса от имена като Mr. Clean и Soul Minority бе разпространена от американската компания Blockhead Recordings и се завъртя ексклузивно по няколко радиа в САЩ и влезе в сетовете на световно известни диджеи.
Видео-клипът към „Nowhere To Go” дава сериозни заявки – за най-добър видео-клип, правен в България.
Тri O Five и I Can Too ви канят на официалната премиера на песента и клипа на 21 октомври (четвъртък) от 17:30 ч. в Sofia Live Club. Пред журналисти и приятели групата ще представи и мейкинга на видеото, след което ще направи кратък музикален сет с няколко от най-популярните си парчета. Доброто настроение е гарантирано, а присъствието – задължително!
Клипът се реализира с безвъзмездната подкрепа на екипа от професионалисти:
- Режисьор на видеото – Темелко Темелков
- Оператор – Петко Лунгов
- Снимачна техника – Виктор Димчев (Travel TV)
- Мейкинг – Александър Осенски, Микаел Стефанов
- Стайлинг – Хубен Хубенов (моден редактор на сп. MODA)
- Модна къща Peek & Cloppenburg
- Грим – Слав (главен гримьор на марката Max Factor)
- Ivet Fashion
- Ретро кола – Иван Бояджиев
- OMV България
- Pro Cinema
- Sofia Live Club
- София Студио
- Kaliakria Resort
- Lighthouse Golf & Spa Resort



Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Imenitiyat-balgarski-fotograf-Temelko-Temelkov-sazdava-unikalen-klip-na-grupa-Tri-O-Five-za-I-AZ-MOGA-I-Can-Too~13~oktomvri~2010/
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.