muzikus.bg на facebook
Muzikus.bg homepage
новина

Kings of Leon обявиха издаването на новия албум „Come Around Sundown” на 19 октомври 2010

19.8.2010 | секция: новини

Kings of Leon

Kings of Leon

Kings of Leon ще издадат дългоочаквания си пети албум „Come Around Sundown” на 19 октомври от RCA Records/Вирджиния Рекърдс. Той е записан в Ню Йорк – Avatar Studios и е продуциран отново от Angelo Petraglia и Jacquire King.
„Come Around Sundown” е последовател на суперуспешната тава „Only By The Night”, която се продаде в над 6 милиона копия и донесе на бандата 4 статуетки Грами. Това е поредното смело и експанзивно изявление на живеещия в Нашвил, Тенеси квартет, който през последните две години се превърна в една от най-големите банди; а също така и една от най-креативните и търсещи нови музикални посоки банди.
Както вече са доказали по време на богатата си кариера, Kings of Leon обичат да работят. Без значение дали пишат, записват или са на турне, бандата е винаги в движение. Само 3 месеца след като приключи турнето в подкрепа на „Only By The Night” в края на 2009, KOL атакува студиото за записи през февруари 2010. През юни се завърнаха в родния си щат, за да оглавят триумфално фестивала Bonnaroo Music & Arts Festival, след което през юли започнаха тур из Северна Америка, който ще е до 23 септември. В края на следващата седмица бандата ще бъде хедлайнер на фестивала Outside Lands Music & Arts в легендарния Golden Gate Park в Сан Франциско.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Kings-of-Leon-obyaviha-izdavaneto-na-noviya-album-Come-Around-Sundown-na-19-oktomvri-2010~19~avgust~2010/
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.