muzikus.bg на facebook
Muzikus.bg homepage
новина

Клуб Строежа посреща Нова Година със суинг, бритпоп и алтернатив

4.12.2009 | секция: новини

Суинг, бритпоп и алтернатив ще звучат в навечерието на Нова Година в столичния клуб Строежа. Организаторите обединяват трите най-силни и успешни тематични партита в една обща концепция. За целта са поканени инициаторите и двигатели на различните стилови насочености - The Smugglers Collective (Swing Night), Shakermaker (Britpop), а по отношение на Alternative Night, освен на своите диджеи, Строежа отново ще разчита и на Краси Москов от радио Z-Rock.
Суинг вечерите стартират на 1 декември миналата година, а първото издание е обявено като предпарти на концерта на Cherry Poppin' Daddies, който Строежа организира същия месец. Първото гостуване на световноизвестни представители на стила поставя начало и на съвместната работа с The Smugglers Collective, а оттогава Swing Night се провежда веднъж на месец и половина в клуб Строежа.
Britpop Night е инициатива на Иван Милев-Shakermaker и Ася Джамбазова-Kirkerona. Първият техен, съвместен със Строежа, проект се случва още през 2005-а, след което подобни партита се провеждат на всеки три месеца.
Алтернативните вечери са една от най-старите концепции на клуба, дълбоко заложени в съществуването му като такъв и поради тази причина винаги са били водени от представител на Строежа. През последните две години специален гост, със собствен сет между 22.00-24.00 ч., е популярният водещ от Z-Rock Краси Москов.
Входът на 31 декември ще е на цена 15 лв. и ще се осъществява предварително под формата на резервации (stroeja@abv.bg). Капацитетът на клуба в Новогодишната вечер ще бъде ограничен наполовина - 200-250 души. Началото е в 21:00 ч.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Klub-Stroezha-posreshta-Nova-Godina-sas-suing-britpop-i-alternativ~04~dekemvri~2009/
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.