muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Концерт на Карен Рамирез в България на 13 ноември

4.11.2009 | секция: новини

Карен Рамирез

Карен Рамирез

Британската соул и чилаут певица Карен Рамирез ще изнесе концерт на 13 ноември в Sofia Live Club, организиран със съдействието на клуб “Строежа”. Тя е известна най-вече с участието си в издания от серията “Café del Mar”. Голяма част от творчеството на родената в Лондон изпълнителка често е ремиксирано и интерпретирано на световната клубна сцена. В София Рамирез ще представи и нови песни от предстоящия си студиен албум.
Преди основното за вечерта изпълнение, на сцената на Sofia Live Club ще свирят две български лаундж-чилаут групи: Mind Trips - музиканти със сериозен опит и активна дейност през последното десетилетие, и Free Will Society - създадената наскоро формация от бившия певец на Gravity Co. Явор Захариев.
Билети за концерта се разпространяват в мрежите нa eventim.bg, ticketplus.bg и tickets-bg.com. Цената им е 15 лв. на предварителна продажба и 20 лв. на място и в деня на концерта.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Kontsert-na-Karen-Ramirez-v-Balgariya-na-13-noemvri~03~noemvri~2009/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.