muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Концертът “Милена – 25 години на сцена” ще продължи 5 часа

19.11.2009 | секция: новини

Милена Славова

Милена Славова

Предстоящият концерт по случай 25-годишнината от началото на сценичната дейност на Милена Славова ще продължи около 5 часа и се очертава като едно от най-мащабните музикални събития за годината, съобщават организаторите от “Sofia Music Enterprises”. На 28 ноември (събота) в столичната зала “Универсиада” Милена ще изпълни всичките си легендарни хитове като “Ха-Ха”, “Месо”, “Не’ам нерви”, “Охолен живот”, “Защо” и много други, а на сцената ще се изявят и над двадесет големи групи и музиканти от различни периоди в рок историята на България - Ревю, Ера, БТР, Кирил Маричков, Васко Кръпката и Кръпка Блус Бенд, Холера, Конкурент, Атлас, Дони, Пеко и Нуфри (Пиромания), Черно фередже, Данчо Лазаров, Димитър Кърнев (D2), Стефан Попов (Гравити Ко.) и др.
Групите ще изпълнят свои авторски песни, както и преаранжирани такива от репертоара на Милена. Ще бъдат представени две нови песни на рок примата, както и композицията “200” на проекта, съставен от Васил Гюров (Ревю), Кирил Маричков (Щурците), Денис Ризов (Ахат) и Иван Лечев (ФСБ). В програмата са включени и съвместни изпълнения на Милена с Кольо Гилъна (Контрол), Любо Малковски (Ера, Ер малък), Фънки (Ера), Уикеда, Обратен ефект, Ревю.
След края на концерта около полунощ, купонът ще се пренесе в клуб “Маската” за импровизиран джем сешън на всички музиканти.
Билети за събитието с начален час 19:00 все още могат да бъдат закупени на цени 40 лв. и 50 лв. (VIP седящи) от касите на “Тикетпро България” и онлайн на ticketpro.bg.

Милена – 25 години на сцена

Милена – 25 години на сцена

Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Kontsertat-Milena-25-godini-na-stsena-shte-prodalzhi-5-chasa~19~noemvri~2009/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.