muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Ladytron отбелязват 10-годишнина с “Best Of” албум

13.11.2009 | секция: новини

Ladytron

Ladytron

Електро-поп/ню уейв групата от Ливърпул Ladytron, в която участва и българката Мира Аройо, ще издаде сборен албум за своя 10-и рожден ден. Колекцията ще се появи през пролетта на 2010 г.
“Вече имаме някои идеи за следващ студиен албум, но първо ще издадем ”Best of Ladytron”, казва пред Spinner.co.uk мултиинструменталистът Ройбен Ву. “След четири албума е време и за нещо такова.”
В началото на годината Ladytron добиха по-широка известност, след като бяха поканени да композират за новия албум на Кристина Агилера, по повод на което Ву допълва: “След работата ни с Кристина, вероятно има много нова публика, която иска да се запознае с нас. Затова дискът ще съдържа и визуална част от историята на групата, представляваща интерес както за старите, така и за новите ни фенове.”
През май Ladytron трябваше да посетят България за трето участие - този път като съпорт на Depeche Mode, но поради отменения концерт това не се случи.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Ladytron-otbelyazvat-10godishnina-s-Best-Of-album~13~noemvri~2009/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.