muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Латино джаз в парк Заимов

2.8.2010 | секция: новини

Парк Заимов, до театър София
3 август, вторник, 19:30 ч.

Живко Петров – клавишни, вокал
Христо Йоцов – ударни,
Веселин Веселинов-Еко – бас,
Венци Благоев – тромпет, флигорна, раковини.


Можете ли да танцувате самба?
А откога не сте танцували танго?

Паркът е чудесно място за джаз и танци, убедени са организаторите на цикъла “Остров на музиката” в парк Заимов. След слънчевите емоции с Венци Благоев Диксиленд от миналия вторник, латиноамерикански джаз ще превземе сцената и публиката на 3 август от 19:30 часа. Живко Петров, Христо Йоцов, Еко и Венци Благоев ще ви отведат на музикално пътешествие из Аржентина, Бразилия, Куба и Карибите.
И докато последните двама с инструментите си са огласяли парка във всички джаз вечери досега, то Живко, който не само ще свири, но и ще пее, и Христо са щастливата изненада за публиката.
Вторник в средата на лятото. Точното време за танци. А дори и да не умеете да танцувате, това не е толкова важно. Защото със сигурност поне веднъж сте усетили мекия ромон и копнежност на боса нова или завладяващия темперамент и горещата екзотика на самба. Поне веднъж в живота сте изгаряли в страст и рана – като в танго. Не сте? Какво чакате още?!
Паркът е и място за живот.
Концертът се организира от Столична община, Дом на културата “Средец” и Постоянната комисия за децата, младежта и спорта при СОС.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Latino-dzhaz-v-park-Zaimov~02~avgust~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.