muzikus.bg на facebook
Muzikus.bg homepage
новина

Live from Buena Vista - The Havana Lounge – в София на 10-ти февруари

31.10.2009 | секция: новини

Live from Buena Vista - The Havana Lounge

Live from Buena Vista - The Havana Lounge

На 10-ти февруари догодина, зала 1 на НДК отново ще се разлюлее от любимите ритми и емоции, поднесени от Live from Buena Vista - The Havana Lounge. Темпераментните кубинци пристигат в София по покана на Жокер медиа. Билетите за шоуто се пускат в продажба от днес на касите в Билетен център в НДК и в интернет в мрежата на Tickestream.bg. Цената им ще бъде от 25лв до 90 лв за билет.
Артистите, които се радват на огромна популярност навсякъде по света, пристигат за трети път в България в познатия състав. С централна роля в шоуто ще разпознаем Тереса Гарсия Катурла (от групата Afro-Cuban All Stars) и Хулио Алберто Фернандес (от Buena Vista Social Club). Младата Мария Виктория Родригес отново ще ги подкрепи с глас и танци, а зад рояла ще седне Родолфо "Перучин" Аргудин.
Live from Buena Vista - The Havana Lounge се заражда през 2003г като проект-продължение на сагата Buena Vista Social Club, интегрирайки музиканти, принадлежащи на първоначалната група на Buena Vista Social Club (Пио Лейва, Хулио Алберто Фернандес, Хулиен Овиедо, Янко Писако) и на Afro-Cuban All Stars (Тереса Гарсия Катурла, Гийермо „Рубалкаба” Гонсалес) заедно с още други инструменталисти и певци, като Томас „Панга” Рамос, Адалберто „Канделита” Авила, Родолфо „Перучин” Аргудин, и др. От тогава формацията прави по две турнета на година из Европа и в различни точки на света.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Live-from-Buena-Vista-The-Havana-Lounge-v-Sofiya-na-10ti-fevruari~31~oktomvri~2009/
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.