muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Малко ска, малко пънк, малко соул – това са Disco Balls от Чехия (и идват в България)

7.10.2010 | секция: новини

Disco Balls са седем чешки ска купонджии плюс очарователната им вокалистка и със сигурност ще станат любими на всички фенове на Dance Hall Crashers, Save Ferris или The Bustups. Многочленната банда идва в София на (или иначе казано идния вторник) и ще свири в добре познатия ни клуб Swingin’ Hall (бул. „Драган Цанков” 8, до БНР).
За да загреят публиката, ще дойдат и момчетата от Асеновград – Plastic Bo. Това ще е и своеобразно отпразнуване на 10-годишнината от създаването на групата. За последно в София те свириха като подгряващи на американците The Toasters.
Веселбата започва малко след 20:00, а билетите ще се продават само на входа по 10 лева.
А сега и две-три изречения за диско топките:
Въпреки горепосочените подобни на тях банди, те са вдъхновявани от имена като The Toasters, Slackers, Desmond Dekker, Chris Murray, Skatalites, The Aggrolites, The Clash, Johnny Cash и още много.
Ако вече са те заинтригували можеш да смъкнеш целият им албум безплатно от официалната им страница – www.discoballs.cz.
Disco Balls са от столицата на Чехия – Прага. За съществуването си имат над 200 концерта из Централна и Източна Европа и един дългосвирещ албум, озаглавен „DiscoVery Channel”. Той е номиниран за най-добър албум в категорията ска и реге в чешкия вариант на Грами. Освен това е напълно разпродаден, заради което и шайката го пусна за безплатно смъкване в собствения си сайт – www.discoballs.cz.
12-и октомври, 20:00 часа, клуб Swingin’ Hall
Disco Balls (Чехия) и Plastic Bo. (Асеновград)

Disco Balls

Disco Balls

Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Malko-ska-malko-pank-malko-soul-tova-sa-Disco-Balls-ot-chehiya-i-idvat-v-Balgariya~07~oktomvri~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.