muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Marillion ще запишат концертен албум в Лондон

2.11.2009 | секция: новини

Marillion

Marillion

Гостувалите за първи път у нас на 13 юни тази година Marillion смятат да заснемат и запишат предстоящите си концерти в Лондон на 6 и 7 декември за DVD/CD издание. Датите са част от настоящото им турне за представяне на новия албум “Less Is More”.
“Всъщност, ние записваме всеки концерт от европейското си турне в момента”, казва барабанистът на групата Иън Моузли, “и пускаме записите за сваляне в нашия сайт marillion.com – в суров вид и с всички грешки. Но в Лондон ще снимаме и записваме професионално.”
Marillion имат вече и конкретни планове за работа по следващ студиен албум.
“Мислим да посетим Португалия за десет дни през март и да приключим там с композирането. Mожехме да останем в Англия и да ползваме собственото си студио. Но така си много по-уязвим от телефонно обаждане за наводнение вкъщи... И освен това ми допада идеята за топло време през зимата!”, допълва Мосли.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Marillion-shte-zapishat-kontserten-album-v-London~02~noemvri~2009/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.