muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Международна конференция „Индустрия и иновации 2010” за И АЗ МОГА / I Can Too

29.10.2010 | секция: новини

Първата международна конференция „Индустрия и иновации 2010” се състоя на 28 октомври в хотел Хилтън.
Конференцията е платформа за дискусия между бизнеса и правителството в областта на иновативните технологии, конкретни инициативи в областта на устойчиво развитие на бизнеса.
Събитието е и със социална насоченост – подкрепа на И АЗ МОГА / I Can Too (ICT) – фондация за подпомагане и интегриране на деца с увреждания в обществото.
Процент от набраните средства на конференцията ще бъдат предоставени за закупуване на eдно от най-удивителните и перспективни достижения на века в медицината – новата изследователската система за нелинеен анализ NLS с руската апаратура “Оберон” (до преди няколко години засекретена), използувана за космическа медицина.
Участниците се запознаха с общата рамка за устойчиво развитие на бизнеса в България, с утвърдени международни практики в тази сфера, както и чисто практически обсъдиха с представители на правителството реални действия, подкрепа и стимулиране на инвестиции в нови, зелени производства и възможността да подкрепят една социална кауза – И АЗ МОГА / ICT.

Всички деца за Коледа си пожелават само това, което нямат. Някои от тях си пожелават само ЗДРАВЕ.

И АЗ МОГА / I Can Too помага на тези деца.
И Вие може да помогнете, като си закупите картички от Коледния каталог на И АЗ МОГА / I Can Too (ICT) за 2010.
Може да го направите и като:
- изпратите SMS на 14 15 и тел. 09005 14 15 (1.20 лв.)
Искрено благодарим на всички, които помагат при реализирането на инициативите на И АЗ МОГА / ICT, популяризиращи проблемите на децата с увреждания! /В момента ICT продължава набирането на средства за Център за деца с аутизъм в гр.Пловдив./
Благодарим Ви!
От екипа на И АЗ МОГА
П.С.: Вашите поръчки бихте могли да направите до началото на ноември.
За контакт: cards@icantoo.eu, + 359 (2) 937 78 62, 937 78 63, + 359 885 493 298, + 359 885 277 342
www.icantoo.eu/
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Mezhdunarodna-konferentsiya-Industriya-i-inovatsii-2010-za-I-AZ-MOGA-I-Can-Too~29~oktomvri~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.