muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Михаил Йосифов – програма януари 2011

11.1.2011 | секция: новини

Михаил Йосифов

Михаил Йосифов

Какво: Михаил Йосифов секстет
Първият концерт на секстета на Мишо Йосифов за годината ще бъде сериозното музикално доказателство, че 13 не е фатално, а напротив - щастливо число. Поне 13 пъти ще се зарадвате, че сте прекрачили прага на Swing-а тази зимна вечер. Ще се обадите на поне 13 човека, за да им кажете веднага да пристигат. Поне 13 пъти ще ръкопляскате на чудесния букет от джаз стандарти и авторски неща на Мишо, поднесен по начин, който само той умее – с чувство за хумор и широка усмивка.
Михаил Йосифов секстет са: Мишо Йосифов (тромпет), Атанас Хаджиев (тенор сакс), Велислав Стоянов (тромбон), Васил Спасов (пиано), Димитър Шанов (бас) и Димитър Димитров (барабани).
Кога: 13 януари /четвъртък/ от 22 часа
Къде: Swinging Hall
Вход: 10 лева

Какво: Romaneno Project
Според информацията в Уикипедия празненствата за Банго Васил (14-ти януари - ромската Нова година) продължавали по 2-3 дни. Към тези 3 дни музикантите от Romaneno Project, без да искат позволение от когото и да било, добавиха още 2 дни, за да отбележат на 19-ти заедно с вас Василица - най-големият ромски празник.
Виновниците за купона, който ще започне в 22 часа, ще бъдат едни от най-добрите ромски музиканти в неделим съюз с едни от най-добрите български джазмени. Въпреки че само един от тях носи името Васил (чаровникът зад пианото - Васко Спасов, не пропускайте да ви почерпи), ние ще ви кажем имената и на останалите: Нено Илиев (вокал, акордеон), Борил Илиев (саксофон), Вили Стоянов (тромбон), Мишо Йосифов (тромпет), Борис Таслев (бас) и Венци Радев (барабани)
Кога: 19 януари /сряда/ от 22 часа
Къде: Swinging Hall
Вход: 10 лева

Какво: Polly & DA Fridays
Вече повече от четири месеца Polly & DA Fridays доказват, че бандата е синоним на здравото петъчно парти. Първият концерт на групата за 2011 ще трябва да покаже дали със същия успех музикантите се справят и с купона в четвъртък вечер.
Polly & DA Fridays в състав Поли Генова (вокал), Велислав Стоянов (тромбон), Михаил Йосифов (тромпет), Димитър Карамфилов (бас), Теодор Петков (пиано) и Георги Марков (ударни) са подготвили богат и разнообразен репертоар, който включва известни фънк и поп парчета, направени от Мишо в доста любопитни аранжименти.
Кога: 27 януари /четвъртък/ от 22 часа
Къде: Swinging Hall
Вход: 10 лева
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Mihail-Yosifov-programa-yanuari-2011~11~яnuari~2011/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.