muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Михаил Йосифов – програма за февруари 2011

5.2.2011 | секция: новини

Polly

Polly

Какво: Polly & DA Fridays
Polly & DA Fridays ще свирят за втори път в четвъртък. Ако съдим по виковете и бисовете миналия път – явно са добри в заформянето на луд купон в делничната вечер. Имаме сериозното основание да смятаме, че този четвъртък партито ще бъде още по-здраво (това дали е възможно?). Основанието е в датата – на 10-ти февруари, заедно с Велислав Стоянов (тромбон), Михаил Йосифов (тромпет), Теодор Петков (пиано), Димитър Карамфилов (бас) и Георги Марков (ударни), ще се почерпим дружно за здравето на Поли Генова, която, заедно с всички гости на Swing-a тази вечер, ще посрещне рождения си ден.
Кога: 10 февруари, четвъртък, от 22 часа
Къде: Swinging Hall

Брас Асоциация

Брас Асоциация


Ангел Заберски

Ангел Заберски


Какво: Концерт на Брас Асоциацията с диригент Ангел Заберски
Създадената през 2008 година от Мишо Йосифов (тромпет) и Велислав Стоянов (тромбон) Брас Асоциация е решила този месец да поправи неприличния дори за изричане факт, че от последния й концерт минаха вече няколко месеца. Ръководената от Ангел Заберски внушителна банда, в която звучат по пет тромпета и саксофона, а тромбоните са само с един по-малко, ще изпълни (препълни?) сцената на Sofia Live Club два пъти този месец. Ако на 15-ти случайно сте заети с друго, то за 22-ри основателно извинение за отсъствието ви вече няма да има. Авторски неща на Ачо, джаз стандарти и 17! музиканти на една сцена – комбинацията е твърде добра, за да бъде пропусната.
Кога: 15 и 22 февруари, вторник, от 21 часа
Къде: Sofia Live Club
Вход: 10 лева

Михаил Йосифов

Михаил Йосифов


Какво: Михаил Йосифов секстет
Освен доста натоварен, февруари е и много хубав месец за Мишо Йосифов и музикантите от неговия секстет – точно в началото на новия месец беше поставено и началото на записите на първия албум на джаз формацията.
В очакване на издаването на албума, в който освен авторски неща на Мишо, са включени и чудни джаз стандарти (и не само, но нека не караме елементът „изненада” да скучае), няколко пъти този месец ще можем да се порадваме на живо на музиката на Мишо & компании.
Въпреки безспирното тичане по маршрута записи-репетиции-концерти, сами ще се убедите, че музикантите от Михаил Йосифов секстет са в отлична форма, която с радост ще споделят с вас.
Михаил Йосифов секстет са: Михаил Йосифов (тромпет), Атанас Хаджиев (тенор сакс), Велислав Стоянов (тромбон), Васил Спасов (пиано), Димитър Шанов (бас) и Димитър Димитров (барабани).
Кога: 16 февруари, сряда, от 22 часа
Къде: Swinging Hall

Sentimental Swingers

Sentimental Swingers


Какво: Sofia Swing City – Михаил Йосифов секстет, Sentimental Swingers & The Smugglers Collective
Кога: 19 февруари, събота, от 22 часа
Къде: Sofia Live Club
Вход: 10 лева

Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Mihail-Yosifov-programa-za-fevruari-2011~05~fevruari~2011/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.