muzikus.bg на facebook
Muzikus.bg homepage
новина

Милена представя новия си клип с главен герой Куклата Мици

15.12.2009 | секция: новини

Милена Славова

Милена Славова

Две седмици след концерта си в зала Универсиада Милена Славова представя най-новия си клип към песента „Куклата Мици”.
Видеото съчетава най-атрактивните и актуални технологии за постигане на модерна визия на музикален видеоклип. Той е смесица от класическа анимация, колаж, видео елементи, диапорама (анимация от фотографии) в 3D среда.
Сюжетът се придържа към стилистиката на песента „Куклата Мици” – динамичен и напълно откровен. Главен герой е анимационният прототип на куклата Мици, чиято цел е бляскав живот на всяка цена.
Продуценти са Токсити Рекърдс, а работата по реализирането на клипа е на режисьора Андрей Хадживасилев и художника Евгени Вацов от филмово студио Revive Vision.
По време на заснемането на видеото са направени 3000 снимки на Милена, необходими за постигането на анимацията тип диапорамата. Монтажът отнема четири денонощия, а най-интересните похвати, според режисьора Андрей Хадживасилев, са смесицата на реални обекти с анимация.
Ето какво казват продуцентите, режисьорът и самата Милена за клипа:

Борис Бончев – управител на Токсити Рекърдс:
„С парчето „Куклата Мици” Милена отново показа, е бунтарка, която казва нещата така както ги мисли. Затова съм изключително щастлив, че успяхме да реализираме съвместно този проект. Имахме идея да направим клип, който да показва нейната позиция, видео, в което да използваме съвременните тенденции, които тепърва се налагат на българския пазар.”

Андрей Хадживасилев – режисьор:
„Целта ни беше да покажем в пълна светлина и блясък мадамите тип „Мици”, които харесват най-пошлото. Мици търси подобна визия, тя не иска да бъде себе си, тя иска да подражава. По някакъв начин успява да постигне целта си, да се вмъкне буквално в нова кожа, в скъп тоалет. С клипа показваме дали тази визия може да й помогне, но в крайна сметка разбира се, външната промяна не е достатъчна и Мици си остава една от всички останали–лишена от индивидуалност.”

Милена:
„Решихме да направим анимационен клип защото е много по-качествен и по-интересен отколкото някаква женичка да пее и да се кълчоти. Това го прави всяка певица и ми е адски банално и скучно. Вече дори съм на принципа, че в клиповете въобще не искам да се снимам, обаче тук направих компромис. Всички тези „Мицита” ги срещаме навсякъде, но мисля, че е едно много приятно допълнение те да бъдат нарисувани и по този начин осмени.”

Клипът на парчето „Куклата Мици” ще бъде представен с ексклузивна онлайн промоция на 15.12.2009 г. в сайта avtora.com.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Milena-predstavya-noviya-si-klip-s-glaven-geroy-Kuklata-Mitsi~15~dekemvri~2009/
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.