muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Muse се преориентират към клубовете

8.10.2010 | секция: новини

Мат Белами

Мат Белами

Британската група Muse вероятно не може да постигне по-завидни позиции и да създаде по-внушителни сценични шоута от тези, с които е известна днес на публиката. Това е отбелязал певецът и китарист на групата Мат Белами, разсъждавайки на глас за бъдещето на групата.
Споделя също, че албумът, който групата подготвя и смята да запише през следващата година, вече няма да бъде така епичен, както неговите предшественици. Съответно и концертите ще се пренесат към по-малките клубове.
„Не смятам, че бихме могли да измислим нещо още по-велико, особено по отношение на концертите. Това мнение до значителна степен е повлияно от настоящата ситуация в личния ми живот, тъй като наскоро се разделих с жената на живота си. Много време след това посветих на анализирането на самия себе си и своя живот. Мисля, че това ще се отрази и върху песните, които сега пишем. Текстовете няма да отразяват глобални и политически проблеми, ще бъдат по-скоро лични. Според мен такъв албум би трябвало да бъде представян на по-скромни места”, обяснява Белами.
Най-новият албум на Muse „The Resistance” излезе през септември миналата година.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Muse-se-preorientirat-kam-klubovete~07~oktomvri~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.