muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Нощ на алтернативната електронна музика

26.10.2009 | секция: новини

Нощ на алтернативната електронна музика

Нощ на алтернативната електронна музика

На 2-ри ноември столичният клуб Строежа предлага на феновете на алтернативната електронна музика свеж букет от грайм, дъбстеп, дръмстеп, джънгъл и дъб музика, компилиран от родни музиканти. Събитието е организирано от Mirizma.org и ще продължи от 21:00ч. до 04:00ч. с безплатен вход.
За доброто настроение на публиката ще се погрижат Бalkansky, Jamez Bongg и EXo. Иван Шопов, познат като CooH и Бalkansky, ще разкрие част от новия си авторски проект. Jamez Bongg ще поднесе английска ъндърграунд селекция, а EXo – ейсид трип вибрации.
Събитието ще се излъчи на живо през онлайн радиата на HMSU.org и EILO.org.
Mirizma.org подготвят и следващия си проект. На 18-ти декември в столичния Партицентър 4КМ ще се състои поредното музикално събитие с участието на белгийския дъбстеп ди джей и водещ от SUB FM – BunZer0 и грайм легендите от Англия – Foreign Beggars. Редом с гостите ще се представят и доказани таланти от българската музикална сцена.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Nosht-na-alternativnata-elektronna-muzika~23~oktomvri~2009/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.