muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Нов албум на Майкъл Джексън?

4.8.2010 | секция: новини

Майкъл Джексън

Майкъл Джексън

Според твърдение на продуцента Родни “Даркчайлд” Джеркинс, близък сътрудник на Майкъл Джексън, съвсем скоро на пазара ще се появи албум с нови песни на „Краля на попа”. Самият той в момента се занимава с продукцията на материала, останал недовършен от починалия в края на юни миналата година американски певец.
Тези и други досега неиздавани песни ще се появят в посмъртния албум на Майкъл Джексън.
„Вече е сигурно, че такъв албум ще излезе. Трябва само малко време. Предстои ми още доста работа, но резултатът ще бъде албум с неиздавани песни на Джексън”, съобщава продуцентът. „Още веднъж потвърждавам, чe албумът наистина ще излезе. Радвам се, че мога да участвам в такъв проект.“
Джеркинс работи с Джексън по албума му “Invincible”, който излезе през 2001 год. Споделя, че работата с него е била приятна и плодотворна и добавя, че от смъртта на певеца изпитва голяма тъга.
Медиите и преди информираха, че Джексън няколко месеца преди ненадейната си смърт е започнал да работи по нов материал. Освен това в неговия архив може да бъде открито голямо киличество неиздавани досега песни.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Nov-album-na-Maykal-Dzheksan~04~avgust~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.