muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Нов албум на Portishead през следващата година. Джеф Бароу представя нов страничен проект

12.10.2009 | секция: новини

Portishead

Portishead

За последния албум на британските трип-хоп идоли Portishead трябваше да чакаме дългите единайсет години, но ситуацията с неговия последовател, ще е малко по-различна. Джеф Бароу, в разговор за британското BBC Radio 6, каза наскоро, че продължението на вече двегодишния албум Third, би могло да излезе още през следващата година. “Започнахме да композираме вече нов материал и, ако всичко върви така добре, както досега, до една година ще сме готови ”, казва Бароу, който в момента посвещава част от времето си и на своя страничем проект BEAK, в който участвува с още двама музиканти от Бристол. В средата на октомври ще излезе техният дебютен албум, откъси от който може да вече да чуете на MySpace.
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Nov-album-na-Portishead-prez-sledvashtata-godina-Dzhef-Barou-Geoff-Barrow-predstavya-nov-stranichen-proekt~12~oktomvri~2009/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.