muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Нуно Бетънкорт стана концертен китарист на Риана

17.11.2009 | секция: новини

Нуно Бетънкорт

Нуно Бетънкорт

Китарният виртуоз на Extreme Нуно Бетънкорт се е присъединил към групата на британската R&B изпълнителка Риана за предстоящо през 2010 г. световно турне. Поканата на певицата първоначално е била голяма изненада за Нуно, но след като му е представена различната насока и начинът, по който Риана иска да звучат песните на живо, китаристът споделя, “О, тук има доста рок... Хеви и фънки е, това е моето нещо, моят стил!”. След първите репетиции Бетънкорт не само, че не се разочарова, но дори е впечатлен от цялата група и въодушевен от сътрудничеството.
Относно бъдещето на Extreme, той разяснява: “Не, това не е краят на Extreme. Предстои ни да издадем концертно DVD и CD в началото на 2010-та и ще пишем нов материал през цялата година след това. Направихме страхотна световна обиколка с реюниън албума ни “Saudades de Rock”... и ще се завърнем.”
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Nuno-Betankort-stana-kontserten-kitarist-na-Riana~17~noemvri~2009/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.