muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Остава с концерт пред The Mall по повод премиерата на „Лов на дребни хищници” на 15.09.

10.9.2010 | секция: новини

Остава

Остава

Много rock’n’roll ще се лее пред The Mall (бул. Цариградско шосе 115), по повод премиерата на най-новия български филм „HDSP: Лов на дребни хищници”. Със съдействието на Zagorka, на 15.09., от 20:40 часа Остава ще свирят час и половина свои обичани парчета, част от които звучат в най-новото попълнение на българското кино. В саундтрака на „HDSP: Лов на дребни хищници” са включени песни от албума „Rock’n’Roll Song Designer”.
Режисьор и продуцент на „HDSP: Лов на дребни хищници” е Цветодар Марков, като това е дебютният му пълнометражен филм. Сценарият е дело на Христиан Ночев, сценарист и режисьор на филми и телевизионни предавания („Граница”, „Коледата е възможна”, „Ку-Ку”, „Шоуто на Слави” и др.) Оператор е Антон Бакарски, чието постижение е „Открадната светлина” (“Svetlana’s Journey”), с награди за най-добър късометражен филм от 9th Hollywood Film Festival и от International HD Festival в Лос Анджелис през 2005 г.
Една от главните роли е на Владо Георгиев (Михаил), познат от филма на Илиян Симеонов "Пазачът на мъртвите", когато е само на 15 години. В другата главна роля е Мариян Вълев (Синатра) от "Граница", който се появява на екран след дълго отсъствие. В образа на „тартора” на компанията Хани е новото кино-откритие Силвия Петкова. Ще видим и Стефан Мавродиев във второстепенната роля на Кондов, както Христо Шопов в ролята на Чакъра. Част от актьорския състав са още Людмила Сланева, Бойко Кръстанов (познат от сериала „Стъклен дом”), Яна Титова, Гергана Кофарджиева и др.


Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Ostava-s-kontsert-pred-The-Mall-po-povod-premierata-na-Lov-na-drebni-hishtnitsi-na-1509~10~septemvri~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.