muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

PLACEBO избраха Babyface Clan за съпорт в София

8.9.2010 | секция: новини

Българите от Babyface Clan ще са съпорт банда в предстоящия концерт на световно известните Placebo в София, който ще се състои на 13-ти септември в “Зимния дворец на спорта”. Култовото британско трио ще стъпи за трeти път у нас по покана на Loud Concerts, а събитието е в рамките на световното турнe, озаглавено “Battle For thе Sun World Tour”. Лондонската банда пристига със собствена, специална LED стена с размер 15х4м за шоуто си в София, която ще се състои от пет отделни, подвижни елемента и ще бъде разположена по цялата ширина на сцената. Oсвен песни от последният албум “Battle For The Sun”, Placebo ще изпълнят избрани от своите хитове.
Babyface Clan е една от първите алтернативни банди в България и съществува от началото на 90-те години. До днес има своя значителен брой последователи и фенове, които ценят вълнуващите, енергични изяви на бандата “на живо”. Фронтмен (вокалист и китарист) е Насо Русков, а с него на сцената преди Placebo ще стъпят още: Иво – китара, Боби Струкански – бас китара, Фичо и Даката – на кийборди и ударни.
Страничният проект на Насо и Иво – “Imbeciles & The Poison Umbrella” е бил съпорт в първият концерт на бритнаците в България, а група Остава - при второто им гостуване през 2007г. Британците лично посочиха Babyface Clan да ги подгряват на 13-ти септември 2010г в София. Двете банди се познават добре още от 2004г, когато Babyface Clan са съпорт на Placebo в два техни концерта в Brixton Academy и един в Manchester Academy. В София Babyface Clan ще представят свои чисто нови песни.
Билети за събитието се продават в мрежата на Ticketstream.bg, Eventim.bg и в Билетен център в НДК. Цената им е 50лв, а в деня на концерта ще бъде 60 лв за билет.

Babyface Clan

Babyface Clan

Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/PLACEBO-izbraha-Babyface-Clan-za-saport-v-Sofiya~08~septemvri~2010/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.