muzikus.bg на facebook
Muzikus.bg homepage
новина

Програма на джаз бар Soul in da Hole 16-31 декември 2010

17.12.2010 | секция: новини

17 пет Mango Duende 22.30
С наближаването на края на годината расте и нетърпението ни да я изпратим и да посрещнем новата в доказано приятната компания на момчетата от Mango Duende. Точно две седмици преди Големия ден Mango Duende в състав: Алекс Линарес (вокал), Кирил Зафиров (тромбон), Тодор Бакърджиев (тромпет), Борис Таслев (бас), Борислав Бояджиев (тимбали), Теодор Петков (пиано) и Христо Ганев (конги) ще се качи на сцената на Soul in da Hole за генералната предпразнична репетиция.

18 съб Ангел Заберски трио & Теодора Русева 22.30
Пианото на Ангел Заберски, басът на Митко Шанов и барабаните на Стоян Янкулов-Стунджи ще са виновниците за една красива зимна вечер, в която нежно ще ви топлят вечни джаз стандарти, поднесени със стил и любов. Към тази многократно доказана добра комбинация по някое време ще се присъедини и гласът на Теди Русева, който, макар и от по-скоро, също вече е доказал положителното си въздействие върху всички сетива.

19 нед FunkY SundayS със Southwick & Mr. Brown Sugar 22.00
Бандата от млади ентусиасти, която с постоянство се грижи за доброто име на фънка, е на линия и тази неделя. SouthWick в състав Волен Милчев (вокал), Божидар Василев (тромбон), Денис Попстоев (саксофон), Димитър Бакърджиев (тромпет), Александър Славчев (китара), Деан Илиев (ударни), Михаил Филипов (пиано) и Цветомил Милчев (бас) за последен път за годината ще подпалят фитила на доброто ви настроение с репертоар, който не се и опитва да скрие, че музикантите са верни последователи на големия Maceo Parker.

Southwick

Southwick


21 вт Частно парти

22 ср Частно парти

23 четв Jazzanica със специалното участие на Янка Рупкина 22.00
Концертът в Soul in da Hole тази декемврийски вечер ще направи с вас няколко неща:
- ще ви стисне за гърлото
- ще ви накара да настръхнете
- ще ви просълзи
- ще ви развесели
- ще ви раздвижи краката
- ще сгрее душата ви
Красивото, сетивно и много лично музикално изживяване ще бъде поднесено от музикантите от Jazzanica и от голямата Янка Рупкина, която, оказа се, от доста време искала да се качи на една сцена с българска джаз формация. Очакват ви авторски неща на Янка Рупкина (като спиращата дъха „Песен за мама Керанка” и жизнерадостната „Пеперуда”), както и песни от българския фолклор, направени в джаз аранжименти.
Jazzanica са Атанас Хаджиев (тенор сакс), Димитър Льолев (алт сакс), Велислав Стоянов (тромбон), Михаил Йосифов (тромпет), Борис Таслев (бас), Васил Спасов (пиано) и Боби Петров (ударни).

24 пет Заслужена почивка

25 съб Xmas In Da Hole с DJ WATER NIMPH 23.00
След шест години задълбочено проучване на нощния живот в Париж, вече от няколко месец DJ Water Nimph е човекът зад DJ пулта, който се грижи за приятната атмосфера в клуба, докато музикантите се занимават с дейности, различни от пеенето и свиренето. Тази Коледа отговорността за празника в Soul in da Hole ще легне изцяло на неговите плещи. Не се съмняваме, че разочаровани няма да има – само очаровани.
Вход: свободен

26 нед Disco In Da Hole с DJ WATER NIMPH 23.00
Вход: свободен

DJ Water Nimph

DJ Water Nimph


28 вт Silver Beat Collective 22.00
Този вторник ще разберете защо Silver Beat Collective определено са една от най-интересните млади групи на родната музикална сцена. Вълшебните фънк и джаз импровизации върху теми от българския фолклор и балкански мотиви са непотворими и могат да доведат до пристрастяване. Членовете на бандата, която в момента работи върху своя дебютен албум, са: Кристина Янева (вокал), Силвестър Матеев (кавал и вокал), Данаил Стефанов (бас), Деан Илиев (барабани), Емил Матеев (перкусии) и Ивайло Димитров (тамбура). Тази есенна вечер от сцената на Soul in da Hole ще се носи и чудният глас на Елван Гюнайдън от Истанбул.

Silver Beat Collective

Silver Beat Collective


29 ср Михаил Йосифов секстет & приятели 22.00
По празниците наистина стават чудеса – Мишо Йосифов и музикантите от неговия секстет, които цяла година не се спряха за дълго на едно място, ще могат да бъдат чути (и видяни) на сцената на Soul in da Hole ДВЕ поредни вечери. Нещо повече – на Мишо сцената явно му се е сторила твърде широка само за шестима. Резултатът от това му пространствено виждане е приличното количество страхотни музиканти, които, заедно със секстета, на 29-ти и 30-ти ще демонстрират вокално-инструментални умения в Soul in da Hole. Веселбата ще е със сигурност голяма. И със сигурност ще продължи почти до Новата година.

Михаил Йосифов секстет

Михаил Йосифов секстет


30 четв Михаил Йосифов секстет & приятели 22.00
Ден втори – за всички верни приятели, които:
- снощи не можаха да се качат на сцената, за да ни посвирят и/или попеят
- снощи не можаха да дойдат, за да се порадват на свирещите и пеещите от сцената
- снощи толкова им хареса, че не пожелаха да си тръгнат.

31 пет Новогодишно парти с Mango Duende и DJ Water Nimph 22.30
Новогодишният купон в Soul in da Hole ще започне към 22.30 часа в компанията на DJ Water Nimph, който ще загрее гостите на клуба за появата на симпатягите от Mango Duende, които с гръм и блясък ще се появят около часа, в който на площад Александър Батенберг се играе Дунавското хоро. От Mango Duende обещават напълно да изтощят пристрастените към купона, прекрачили тази вечер вратите на клуба.
Шампанското - от нас, танците до зори - и от вас!

Mango Duende

Mango Duende


Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Programa-na-dzhaz-bar-Soul-in-da-Hole-1631-dekemvri-2010~17~dekemvri~2010/
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.