muzikus.bg на facebook
вход за потребителя
запомни потребителското име и паролата
новина

Ремастерирана дискография на The Beatles излиза на колекционерска USB памет

6.11.2009 | секция: новини

The Beatles

The Beatles

Четиринадесет албума от наскоро ремастерираната дискография на The Beatles ще бъдат преиздадени в началото на декември. Любопитното е, че това ще стане на USB памет под формата на зелена ябълка за колекционери, съвместен продукт на Apple Corps Ltd. и EMI Music.
Освен заглавията от каталога на ливърпулската четворка, “ябълката” съдържа дигитализиран оригинален артуърк, редки фотографии и 13 мини-документални филма за всеки студиен албум. Устройството е със специално разработен флаш интерфейс, 16 GB памет, аудио файлове в дублирани формати flac 44.1 Khz 24 bit и mp3 320 Kbps, и е напълно съвместимо с PC и Mac. Цената му е 200 британски лири и вече може да се поръча предварително от thebeatles.com, като тиражът е ограничен до 30 000.
Включените албуми са:

'Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band'
'Yellow Submarine'
'Revolver'
'With The Beatles'
'Beatles For Sale'
'Please Please Me'
'Magical Mystery Tour'
'The Beatles'
'Rubber Soul'
'Help!'
'Let It Be'
'Past Masters One and Two'
'A Hard Day's Night'
'Abbey Road'
Онлайн версия на страницата: http://www.muzikus.bg/novini/Remasterirana-diskografiya-na-The-Beatles-izliza-na-kolektsionerska-USB-pamet~06~noemvri~2009/
 

Mнение

общ брой: 0

Бъдете първи...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.